Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις χρηστών. Αν δε βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή να μας καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό που θα βείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας

Η διαδικτυακή εφαρμογή "e-ασις" είναι ένα σύγχρονο περιβάλλον Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, σχεδιασμένο με έμφαση στην ταχύτητα και την απλοποίηση της διαδικασίας. Ενσωματώνει όλες τις βασικές λειτουργίες της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, σε αναβαθμισμένη μορφή, δίνοντάς στους χρήστες της τη δυνατότητα να αυξήσουν την απόδοσή τους και να μειώσουν σημαντικά τον απαιτούμενο χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εάν βρίσκετε την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση αργή και πολύπλοκη, το e-ασις είναι η λύση στο πρόβλημά σας! Σχεδιασμένο με κύριους άξονες την επιτάχυνση και απλοποίηση της διαδικασίας, σας παρέχει ένα σύγχρονο και εύχρηστο περιβάλλον Συνταγογράφησης. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την απόδοσή σας και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς σας.

Το e-ασις σχεδιάστηκε με στόχο να δώσει λύση σε προβλήματα που η πλειοψηφία των ιατρών αντιμετωπίζει κατά την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. Παρέχει στους χρήστες του ένα σύνολο έξυπνων λειτουργιών, οι οποίες απλοποιούν και επιταχύνουν σημαντικά τη διαδικασία. Ορισμένες από αυτές είναι:

  • Η δυνατότητα αναζήτησης και εμφάνισης μόνο φαρμάκων που είναι συμβατά με όσα έχουν ήδη προστεθεί στη Συνταγή.
  • Η αντιγραφή και τροποποίηση Συνταγών από άλλους ιατρούς ή/και για άλλον ασθενή.
  • Η χρήση πολλών κατρελών της εφαρμογής ταυτόχρονα.
  • Η ταχύτατη αναζήτηση φαρμάκων, εξετάσεων και διαγνώσεων.
  • Η αλλαγή Μονάδας Συνταγογράφησης χωρίς να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή.
  • Η δυνατότητα αυτόματης συσχέτισης των Διαγνώσεων ICD-10 με θεραπείες και εξετάσεις.
Δείτε όλες τις έξυπνες λειτουργίες του e-ασις

Κάθε ιατρός που διαθέτει λογαριασμό στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ μπορεί να χρησιμοποιήσει το e-ασις. Αφού εγγραφείτε στην εφαρμογή εντελώς δωρεάν, θα μπορείτε πλέον να εισέλθετε στο σύστημα με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό που διαθέτετε στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του e-ασις.

Η εφαρμογή μας παρέχει ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον συνταγογράφησης, εύκολο στην εκμάθηση. Για την εξοικείωσή σας με το λογισμικό e-ασις, έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπό μας αναλυτικοί οδηγοί χρήσης. Με μια σύντομη περιήγηση θα βρείτε οδηγίες για όλες τις δυνατότητες που παρέχονται τους χρήστες του e-ασις. Υπάρχει λεπτομερείς παρουσίαση όλων των βημάτων σε βίντεο αλλά και σε μορφή κειμένου με τη συνοδεία εικόνων για τη διευκόλυνσή σας. Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία στη χρήση της εφαρμογής, μπορείτε να ζητήσετε τεχνική υποστήριξη, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό που θα βείτε στο κάτω μέρος του ιστοτόπου.

Loading...